Referenssit

Tällä sivulla näet muutamia referenssikohteitamme. Klikkaamalla kuvaa tai linkkiä pääset katsomaan kuvia valmistuneista työkohteistamme. 

Kesäkuussa aloitimme uuden omakotitalotyömaan Kangasalla. Tontille rakennetaan kaksikerroksinen omakotitalo, johon liitetään saunarakennus ja autokatos. Perustusten valmistuttua talon runkoelementit ja kattorakenne rakennettiin maassa, jonka jälkeen elementit nostettiin paikalleen yhdessä päivässä. Maastakäsin rakentaminen mahdollistaa sen, että rakentaminen on turvallista ja tehokasta. Nostopäivän jälkeen talo on säältä suojassa, ja rakenteet  pysyvät kuivina alusta alkaen. 

KATSO LISÄÄ

Rakensimme kesällä -17 kahdentoista rivitalon perustukset Vantaan Lippukujalla. Työt alkoivat anturamuottien rakentamisella ja raudoitustöillä. Työskentely jaksotettiin niin, että teimme useampaa perustusta yhtäaikaisesti, jotta työskentely olisi tehokasta ja mielekästä. Perustukset valettiin paalujen varaan ja anturavalun jälkeen aloitettiin valuharkkojen latominen. Sokkelivalun jälkeen oli vuorossa ontelolaattojen nosto ja viimeistelytyöt.

KATSO LISÄÄ

Heinäkuussa teimme vanhan omakotitalon kattoremontin Hämeessä. Vanha mineriittikatto sai väistyä uuden peltikaton tieltä. Katossa oli useassa paikassa pieniä vuotoja ja levyssä halkemia, joten katon uusiminen tuli todellakin tarpeeseen. Onneksi aluskate oli suojannut rakenteita ja suuremmalta remontilta vältyttiin. Nyt talossa on Ruukki Classic peltikate.   

KATSO LISÄÄ